0721.994.757(Vodafone)  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Transport si retururi

Livrare si Plata

Livrarea se face prin intermediul serviciului de coletarie al POSTEI ROMANE si dureaza MINIM 4 ZILE LUCRATOARE sau prin curier rapid si dureaza in mod normal 24 H (In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.)

TARIFELE pentru AMBALARE si  TRANSPORT SUNT:

1. PRIN POSTA ROMANA - timp de livrare 3-5 zile (serviciul Colete Postale Interne cu Ramburs)

- 11 lei ---pentru comenzi cu valoarea intre 1 si 100 lei

-  8 lei ---pentru comenzi cu valoarea intre 101 si 150 lei

-  0 lei ---pentru comenzi cu valoarea peste 150 lei

IN CAZUL IN CARE NU RIDICATI COLETUL DE LA POSTA SI DORITI RETRIMITEREA LUI, ACEASTA SE VA FACE DOAR DUPA ACHITAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR SI A TAXELOR POSTALE AFERENTE RETURULUI SI NOII EXPEDIERI ! ACHITAREA SE POATE FACE PRIN MANDAT POSTAL SAU PRIN ORDIN DE PLATA.

2. PRIN CURIER RAPID

 -  13 lei ---pentru comenzi cu valoarea intre 1 si 100 lei

-    8 lei ---pentru comenzi cu valoarea intre 101 si 150 lei

-    0 lei ---pentru comenzi cu valoarea peste 150 lei

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

ATENTIE ! Tarifele pentru expedierea prin Curier Rapid sunt valabile numai pentru expedierea prin societatile de curierat cu care firma noastra are contract. Pentru expedierea prin alte societati de curierat contravaloarea taxelor cade in exclusivitate in sarcina clientului indiferent de valoarea comenzii.

Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului.

Politica de returnare

Clientul are dreptul de a notifica in scris faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate etichetele intacte si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie. Costul produsului va fi rambursat cumparatorului in termen de maxim 15 de zile si nu va include si costul transportului si al ambalarii pentru returnare.

In cazul in care produsele expediate difera de cele comandate de dumneavoastra sau in cazul in care prezinta defecte de fabricatie, cheltuielile pentru expedierea unui produs nou vor fi suportate de noi.

Noi depunem toate eforturile ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in cele mai bune conditii si conform cu toate standardele de calitate in vigoare.

TOATE DREPTURILE DE AUTOR ASUPRA MARCILOR CARE APAR PE SITE-UL NOSTRU APARTIN DETINATORILOR DE DREPT ALE ACESTORA.

  
  

  
  

  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?